Fiscale Dienstverlening

Als ondernemer krijgt u te maken met de diverse aangiften bij de belastingdienst.

Aangifte omzetbelasting
Als ondernemer bent u verplicht om bij de belastingdienst aangifte te doen voor de omzetbelasting (BTW). Van de belastingdienst ontvangt u hiervan een bevestiging of u per maand, kwartaal of per jaar aangifte moet doen.

Wij kunnen voor u deze aangifte indienen bij de belastingdienst op basis van de door ons of door u zelf gevoerde administratie. In het laatste geval uiteraard na controle van de administratie.

Aangifte inkomstenbelasting
Als u door de belastingdienst bent aangemerkt als ondernemer dient u een aangifte voor de inkomstenbelasting in te dienen. De belastingdienst stelt aan ondernemers de eis dat dit elektronisch gebeurt.

Op basis van de gevoerde financiële administratie en de fiscale regelgeving kunnen wij voor u de aangifte inkomstenbelasting verzorgen en de noodzakelijke boekingen verwerken in uw administratie. Als u uw eigen administratie voert zullen we uiteraard eerst de noodzakelijk controles uitvoeren waarna wij de aangifte voor u kunnen verzorgen.

Aangifte vennootschapsbelasting
Als uw bedrijf een Besloten vennootschap (B.V.) is, dan krijgt u te maken met de Vennootschapsbelasting (VPB).

Op basis van de gevoerde financiële administratie en de fiscale regelgeving kunnen wij voor u de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen.